Jaringanku

Één van de belangrijke hulpmiddelen die HPGM inzet om samenwerking te stimuleren is het opzetten van een digitaal sociaal netwerk genaamd Jaringanku.

Jaringanku is een digitaal sociaal netwerk van mensen en organisaties die samen het doel hebben om de Molukken en het Molukse volk op een positieve manier te laten groeien en ontwikkelen. Jaringanku is een digitaal sociaal netwerk (zoals bijvoorbeeld Facbook) waar mensen en organisaties deelgenoot van kunnen worden. Dit betekent dat iedereen met elkaar verbonden is, en hun kennis, hulp, ervaringen en succes kunnen delen. De onderlinge communicatie en interactie zorgen voor nieuwe, gezamenlijke initiatieven, met gezamenlijke doelen. Leden helpen elkaar. Er ontstaat samenwerking voor het sterker en succesvoller maken van de projecten van de leden van het netwerk. HPGM ziet in Jaringanku een mogelijkheid om met moderne hulpmiddelen meer samenwerking te creëren.

Jaringanku is in opbouw en wij hebben jouw hulp nodig!

Wij zoeken mensen die ons willen helpen om dit netwerk op te zetten. Enthousiaste mensen die willen helpen met taken zoals de opbouw van de ICT infrastructuur, promotie, communicatie, event ondersteuning, project ondersteuning, en vele andere taken! We kunnen iedereen gebruiken, die enthousiast is en wil helpen met de opbouw van dit netwerk voor Maluku.  Wil jij een actieve rol spelen?

Laat het ons weten per email of telefoon, we vertellen je graag meer!

Mail: info@hpgm.nl

Telefoon: 06-12656921

 

 

Comments are closed